ברזל דקו חגי בן אשר - דף הבית
חגי בן אשר
תמיד נמשכתי לעיצוב בברזל. האופן בו היסוד הקשיח הופך לחומר ביד היוצר הקסים וריתק אותי, אבל עד לפני מספר שנים הייתה זו אהבה בלתי ממומשת... עבדתי כמנהל שיווק ומכירות בתחום הביוטק, שהיתי הרבה בחו"ל ואת הזמן הפנוי שהיה לי העברתי בעיקר עם משפחתי ובתחביב ישן - ריצה למרחקים ארוכים.
השינוי בחיי חל בעקבות מתנה שקיבלתי מאשתי ליום הולדתי הארבעים - קורס נפחות ברזל אצל האומן הנודע אורי חופי מקיבוץ עין שמר....

חדשות ועידכונים

מעשנות בשר ביתיות
נפחות ברזל
שערי גינה
מעשנות בשר מסחריות
גריל ארגנטינאי
מעקות
"החיבור בין ברזל, בשר ואש הוא קמאי" 

(מוסף כלכליסט)

המשוגעים לדבר // יוגב כרמל // צילום: עמית שעל


חגי בן אשר,בן 52 מגבעת עדה, נשוי + 3, בונה מעשנות בשר בעבודת יד

אני אוהב יותר לייצר כי בשרשרת של בניית המעשנה, בישול הבשר ואכילתו אני סוגר מעגל. יש חיבור קמאי בין בשר, ברזל ואש: מזון הוא הצורך הכי בסיסי של האדם, ומימים ימימה האדם השתמש בברזל כדי לצוד בשר, ובאש כדי לאכול אותו. על זה אני חושב כשבשר יוצא ממעשנה שאני בניתי. ואז הוא יותר טעים לי.


לכתבה המלאה >>
Bookmark and Share
חגי בן אשר, קיבוץ כפר גליקסון, ד.נ. מנשה 37815, נייד: 054-4301036, טלפקס: 04-6380799

hagai.benasher@gmail.com

© כל הזכויות שמורות