ברזל דקו חגי בן אשר - מעשנות בשר למסעדות וקייטרינג
דף הבית >> מעשנות בשר למסעדות וקייטרינג
מעשנות בשר לחברות קייטרינג, מסעדות וקצביות
  
כחלק מניסיוננו העשיר בתכנון ובניית מעשנות בשר, אנו בונים מעשנות מסחריות עבור מסעדות,
קצביות וחברות קייטרינג המתמחות בעישון בשרים.

צרו איתנו קשר ונשמח לתכנן ולבנות עבורכם את תנור העישון הייחודי שלכם למסעדה לקייטרינג או לקצבייה  שברשותכם.
תנור עישון אשר נבנה בהזמנה מיוחדת עבור חברת הקייטרינג Grill Master בבעלותו של השף ניר דגן.
התנור נבנה עם תא בעירה צידי, חלל עישון גדול לעישון כמויות נדרשות של בשר עבור אירוח רב משתתפים, וכולל גם בקרת חמצן בתא הבעירה ובקרת שחרור עשן וחום בארובה.   התנור מגיע עם משטח עבודה קדמי לנוחיות השף.
מעשנת בשר למסעדה
בתמונה ניתן לראות תנור עישון מיוחד אשר תוכנן ונבנה אצלנו. התנור מחולק לשלושה תאים נפרדים המאפשרים ויסות חום ועשייה בדרגות צלייה שונות, בהתאם לדרישות השף.  תנור זה נצא במסעדת Meat&Meet - מקום לחברים ובשר, באיזור התעשייה שילת הסמוך למודיעין. 
תנור עישון מיוחד
בתמונה ניתן לראות תנור עישון אשר נבנה בסטנדרט גבוה ועפ"י מפרט ספציפי לבקשת הלקוח. בתנור זה ניתן לעשן בשר על ווי תליה וכמובן גם על מדפי העישון.  בנוסף קיימת גם מגירה לעישון נקניקיות.
התנור נמצא בשימושו של אבי ברקו, שף הבית של קצביית אל דייעה.
תנור עישון
Bookmark and Share
חגי בן אשר, קיבוץ כפר גליקסון, ד.נ. מנשה 37815, נייד: 054-4301036, טלפקס: 04-6380799

hagai.benasher@gmail.com

© כל הזכויות שמורות